Monday, November 5, 2007

disiplin

Posted by Mrs Haiqal at 12:37 AM
ni 1st Ramdhan ada anak.. tahun lepas pregnant je.. hehhe.. n pengajaran paling bagus aku belajar ialah disiplin. sejak puasa ini aku berjaya disiplinkan diri untuk bangun awal.. untuk aku memang achivement yang sangat2 baik.. sebab memang dari dulu kala susah nak bangun. alhamdullilah after bulan puasa dah boleh bangun pkul 6.30 pagi n trus mandi.. bangga dengan diri sendiri..my only weakness memang disipli. rasanya if aku perbaiki bab ni, byk positive changes for my life. so, my next project n goal..
1.nak punch kat office pukul 8 (now punch 8.30).. so bleh balik awal 5pm n enjoy lebih banyak masa with hakimy..
2. read more books.. at least 5 minutes perday..
3. pam susu 3 kali sehari instead of 2.. time bulan puasa berjaya dari sekali pam ke 2 kali.. insyaAllah kimi dapat lebih susu nanti..
4. use time wisely kat office..
good luck to myself =)

0 comments:

 

life is not about how much you have.. its about how much you give.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez