Wednesday, October 6, 2010

kepeningan melampau

Posted by Mrs Haiqal at 1:42 AM
arini memang pening.. kena hantar utk 3 bulan latihan start november ni tapi tak tau nak buat apa..
untuk memudahkan decision making.. kena semak..
Pertama:
 matlamat saya :
1. nak buat research sebab kalu setakat klinikal punya pengalaman memang dah ada
2. if tambah ilmu: lenkali boleh buat.. research lagi penting.. setakat ni cam ok je ngajar

my option
PPUM or HKL
PPUM dah biasa, so basicly dah tau selok belok dia.. ada partner nak buat research.. dekat dgn rumah..
HKL - jauh n parking problem.. tak tau boleh buat research ke tidak. tapi byk training.. tu  yg best..

kesimpulan.. call dua2 and tgk yg mana ok..



sesungguhnya jadi hana juga best.. tadela nak pening2.. makan tidur.. bestnyeee..

0 comments:

 

life is not about how much you have.. its about how much you give.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez