Monday, April 20, 2009

2 anak

Posted by Mrs Haiqal at 7:39 AM 0 comments
alhamdullilah.. dah selamat lahirkan my second baby.. baby sofea hana. lahir 2.48 kg je.. born at 37 week.. sepatutnya 5 mac tapi 18 hb dah kluar sebab placenta rendah. ceaser lagi.. memang pengalaman hebat btul.

maka bermula la episod menjaga 2 anak.. memang cabaran besar. ingatkan jaga sorg dah mencabar.. rupanya 2 lagi mencabar kesabaran.. mula2 kesian kimi sebab terpaksa tidur ngan bibik.. malam2 cari mama.. mama plak sibuk kena susukan adik.. memang terasa hati btul kimi dibuatnya.. 3 minggu hana lahir, satu rumah diserang demam n batuk2. memang penat berjaga malam. hana n kimi dua2 demam.. mama n papa pun sama.. alhamdullilah, semua recover after 1 week selepas berulang alik ke klinik berkali2.. penat tak hilang lagi, second week pantang has to start practical at IPHKL for 1 month.sian hana asik kena tinggal.. mama pulak asik pam susu je kat ward.. janji hana dpt khasiat susu ibu.. kan..kan..

now, semua dah setle down.. dah bleh rehat skit.. hana dah 2 bulan.. kimi pun kemain sayang ke adik.. cium adik je.. mama plak dah relak n now study for exam..

about kimi.. baru celebrat besday ke 2 dia.. apa yg dia pandai sekarang.. erm.. salam semua org, cium dengan bunyi cup yg kuat, susun kereta n basikal dia di keliling rumah, tgk cd car hari2, asik nak berjalan je.. tapi ckp masih tak berbunyi lagi.. btul2 bunyi mcm pinggu.. risau btul.. mayb take time skit..

papa
 

life is not about how much you have.. its about how much you give.. Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez